Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το άγνωστο επεισόδιο στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Πέτρος Φιλιππίδης – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το άγνωστο επεισόδιο στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ένα επεισόδιο που είχαν ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», για την ΕΡΤ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πέτρος Φιλιππίδης και Αλέξαδρος Μπουρδούμης είχαν άγριο τσακωμό λίγο πριν ο πρώτος μπει στο Υγεία με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Click4more Τέλος από τον «Πλάτανο» – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Το σοβαρό λεκτικό επεισόδιο έγινε, σύμφωνα με όσα ελέχθησαν στο Πρωινό, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια γυρίσματος για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία πρωταγωνιστούν και οι δυο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν!

Στο πρωινό, περιγράφοντας τα όσα έγιναν, ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Να μεταφέρω ένα περιστατικό που έγινε την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο κ. Φιλιππίδης και έχει να κάνει με μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα. Είπαν όμως ότι συμβατικά θα πρέπει οι κοινές τους σκηνές που είναι λίγες να τελειώσουν. Δεν τελείωσαν την Τετάρτη και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο».

Δείτε τα όσα είπε

  

Media Τελευταίες ειδήσεις