Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος από τον «Πλάτανο» – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Τέλος από τον «Πλάτανο» – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Αλλαγές στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ωστόσο όπως φαίνεται ο «αποχαιρετισμός» δεν ήταν στις επιλογές του ηθοποιού και ίσως υπάρξουν νομικές εξελίξεις… βάσει συμβολαίου.

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει όμως πως δεν πρόκειται να σταματήσει τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αλλά από την άλλη… χαιρετά τον ηθοποιό που έχει κατηγορηθεί από συναδέλφους, σημειώνοντας ότι δεν θα μετέχει στα γυρίσματα, κάτι που όπως λέγεται δεν είναι αποδεκτό από τον ίδιο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.”

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, προς το παρόν, ο ηθοποιός δεν έχει δηλώσει πως θα σταματήσει από τη σειρά και μάλιστα φαίνεται να λέει πως θα συνεχίσει στη σειρά. Έτσι λοιπόν, αν επιμένει στην άποψή του και δεν μπορεί να γίνει αντικατάστασή του τότε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ρόλος του θα σταματήσει σεναριακά, αφού είναι ξεκάθαρη η επιθυμία της ΕΡΤ να τον αποχαιρετήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις