Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είναι σε θέση να πάει στο δικαστήριο» – Ένταση με τον δικηγόρο του λίγο πριν την πολύκροτη δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είναι σε θέση να πάει στο δικαστήριο» – Ένταση με τον δικηγόρο του λίγο πριν την πολύκροτη δίκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά καταβεβλημένος και έχει χάσει πολλά κιλά όλο αυτό το διάστημα, αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο και οι καταγγελίες γυναικών σε βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αύριο Παρασκευή, ο ηθοποιός δεν θα παραστεί στο δικαστήριο. «Δεν είναι σε θέση σωματικά να είναι στο δικαστήριο» είπε ο δικηγόρος του στον ΑΝΤ1.

Στο δικαστήριο αναμένεται να είναι οι τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιπίδη ενώ εκεί θα είναι και γνωστές ηθοποιοί για να στηρίξουν αυτά τα νέα κορίτσια. Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις ηθοποιούς, είναι και μάρτυρες υπεράσπισης των γυναικών.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το προσεχές διάστημα μία γυναίκα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, αναμένεται να καταθέσει υπέρ των θυμάτων αλλά και να μιλήσει και για δική της παρενόχληση, που έγινε παρουσία μαρτύρων. Επίσης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στη δίκη αναμένεται να καταθέσει και ένας γυναικολόγος. 

Αυτή η πληροφορία για τον γυναικολόγο, προκάλεσε την οργή του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Μεταφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε την εκπομπή, όταν βγήκε στον αέρα για να μιλήσει για τη δίκη Φιλιππίδη, ήταν φανερά εκνευρισμένος και προχώρησε σε μια σκληρή τοποθέτηση.

«Αυτό που κάνετε εσείς δεν το κάνει καμία άλλη εκπομπή. Μετεφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών”, είπε εξοργισμένος ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. “Δεν είναι οχετός, έχουν ονοματεπώνυμο”, απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης. Όλα αυτά, στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Το να έρχεται αυτή τη στιγμή εντελώς αντιθεσμικά ένας δημοσιογράφος να σας λέει ότι θα έρθει ένας γυναικολόγος ο οποίος θα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για γεγονότα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λυπάμαι που το λέω αλλά όλα αυτά είναι ποινικά αδικήματα. Δεν είναι σωστό να μεταδίδει ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς. Υπάρχουν και κάποια όρια. Είναι ποινικό αδίκημα. Εάν εξακολουθήσετε να μεταδίδετε ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς, πλέον εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Είμαι δικηγόρος σας, είμαι φίλος σας, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Παράλληλη τηλεδίκη με τηλεεισαγγελέα τον δικός σας συνάδελφο, ο οποίος είναι και τηλεδικαστής και θα βγάλει και απόφαση σε λίγο…»

«Αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες θα αποδειχθούν, αλλά μη με λέτε τηλεδικαστή», αντέδρασε ο Τάσος Τεργιάκης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αντέδρασε ακόμα πιο έντονα: «Δεν μπορεί να γίνεται παράλληλα μια τηλεοπτική παράγκα. Αυτό που κάνετε εσείς δεν το κάνει καμία άλλη εκπομπή. Μετεφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών».

«Δεν είναι οχετός, έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν είμαι τηλεδικαστής, είμαι δημοσιογράφος ταπεινός και μεταδίδω αυτά που μαθαίνω. Μένει να αποδειχθούν όλα αυτά», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις