Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα αν θα παντρευτεί ξανά

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα αν θα παντρευτεί ξανά

«Δύο πράγματα έχω αρχές. Δεν θα αλλάξω ομάδα ποτέ και δεν θα ξαναπαντρευτώ», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» τον ρώτησε αν θα ξανακάνει γάμο, αφού η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκε ξανά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα Τρίτη (19.9.2023) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και η συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα έφτασε και στο θέμα του γάμου, με τον πρώην παρουσιαστή και εκδότη να αντιδράει άμεσα όταν άκουσε να του λέει «η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε».

«Ε μη με αρχίζεις τώρα με αυτή την ιστορία. Πάει, παντρεύτηκε. Παντρεύτηκε. 10 χρόνια έχουμε χωρίσει», απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα.

Αμέσως, ο Γιώργος Λιάγκας του είπε «δεν θα σε ρωτήσω τίποτα γι’ αυτό, καθόλου. Για σένα θα πω. Πας καλά; Θα σε ρωτήσω για τη Τζένη τώρα; Ποτέ δεν θα το έκανα. Για σένα θέλω να ρωτήσω. Εσύ θα ξαναπαντρευτείς;».

«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά; Εσύ θα παντρευτείς; Ούτε 1% πιθανότητα δε δίνω. Δύο πράγματα έχω αρχές. Δεν θα αλλάξω ομάδα ποτέ και δεν θα ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο, να συγκατοικείς, όλα καλά. Παιδί άλλο δεν θα κάνω», απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όσα είπε στο «Πρωινό» ο Πέτρος Κωστόπουλος:

Media Τελευταίες ειδήσεις