Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέτρος Κουσουλός για Ζήνα Κουτσελίνη: «Η επαγγελματική μας σχέση έληξε ομαλά αν και στην αρχή υπήρχε πικρία»

Πέτρος Κουσουλός για Ζήνα Κουτσελίνη: «Η επαγγελματική μας σχέση έληξε ομαλά αν και στην αρχή υπήρχε πικρία»

Νέα εκπομπή ετοιμάζει ο Πέτρος Κουσουλός, που μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» αποκάλυψε τη σχέση του με την Ζήνα Κουτσελίνη μετά τον τηλεοπτικό… χωρισμό τους.

«Η προσωπική μας σχέση δεν τελείωσε ποτέ, η επαγγελματική μας σχέση έληξε ομαλά αν και στην αρχή υπήρχε πικρία. Την εκτιμώ γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός και αυθεντικός. Όταν μιλήσουμε θα αγκαλιάσει με αγάπη αυτό που ετοιμάζουμε την νέα τηλεοπτική στέγη μου», είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Για την νέα του εκπομπή «Ανοιχτές υποθέσεις», ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε: «Ξεκινάμε στις 21 Μαρτίου στις 11.30 ώρα. θα μιλήσουμε για κάποιες υποθέσεις που ενδιαφέρουν τον κόσμο. Είναι εύλογο να υπάρχει άγχος όταν ξεκινάς κάτι καινούριο, πόσω μάλλον σε μία τόσο ανταγωνιστική ζώνη όσο η βραδινή».

Για την επιστολή Λιγνάδη ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Αν δεν απατώμαι έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, είναι έξω γιατί η έφεσή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Δεν με απασχολεί καν, αλλά είναι αναφαίρετο δικαίωμα όποιου εμπλέκεται σε μια ποινική διαδικασία να εκφράζει την δυσαρέσκεια του».

Σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Η κατηγορούμενη ήταν δυσαρεστημένη με όσα κατέθεσε ο κ. Δασκαλάκης την 1η μέρα της δίκης για την Μαλένα και την Ίριδα. Σε αυτή την ιστορία άπαντες και άπασες θα κριθούν από την συμπεριφορά τους και όχι μόνο. Ο Μάνος Δασκαλάκης επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών που έφυγαν από την ζωή».

  

Τέλος υπογράμμισε πως «η συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού και τον αρχισυντάκτη Βασίλη Δρυμούση, ήταν “Μέσα στην τρελή χαρά”». Η συμμετοχή μου σε infotainment εκπομπές έχει κλείσει», είπε.

Media Τελευταίες ειδήσεις