Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέτρος Ξεκούκης: «Επικροτώ την άποψη του Άρη Σερβετάλη»

Πέτρος Ξεκούκης: «Επικροτώ την άποψη του Άρη Σερβετάλη»

Όσα δήλωσε ο Πέτρος Ξεκούκης για την απόφαση του ηθοποιού να αποχωρήσει από την παράσταση του.

Στην απόφαση να είναι στο εξής όλοι οι κλειστοί θεατρικοί χώροι αποκλειστικά για εμβολιασμένους κατά της covid 19 μίλησε, μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ξεκούκης στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και την Super Κατερίνα.

«Η Τέχνη δεν διαχωρίζει ανθρώπους αλλά είναι για όλους τους ανθρώπους. Εμένα δεν με απασχολεί αν ο κύριος που βλέπω απέναντι μου έχει εμβολιαστεί ή όχι. Δεν με απασχολεί αν κερατώνει την γυναίκα του ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύει στον Θεό ή όχι».

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου τον covid. Προσέχω βέβαια και τηρώ όλα τα υγειονομικά μέτρα. Κάνω τον σταυρό μου και προχωράω. Έχω νοσήσει από τον covid και δεν είμαι κατά του εμβολίου, να σημειωθεί αυτό αλλά είμαι κατά της υποχρεωτικότητας».

«Είναι σεβαστή η άποψη του Άρη Σερβετάλη, την επικροτώ όπως είναι σεβαστή και αυτών που εμβολιάζονται και την επικροτώ. Όταν ο άνθρωπος έχει κάνει μια συμφωνία με την επιχείρηση, η ευθύνη δεν είναι στον Άρη Σερβετάλη αλλά στην επιχείρηση» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις