Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν συμφωνώ με το «χοντρή» στον «Άδωνι» του Κραουνάκη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν συμφωνώ με το «χοντρή» στον «Άδωνι» του Κραουνάκη

Πολύς λόγος έγινε πρόσφατα με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να μην πει τη λέξη «χοντρή» όταν ερμήνευσε τον θρυλικό «Άδωνι» του Σταμάτη Κραουνάκη. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επανήλθε στο θέμα την Παρασκευή (01.03.2024).

Η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει φέτος στο J2US και με αφορμή αυτό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μεταξύ άλλων, είπε και γιατί διαφωνεί με τη λέξη «χοντρή» στο θρυλικό τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Εγώ δεν συμφωνώ με τη λέξη “χοντρή” στον “Άδωνι” και θα πω τι κάνω με τα παιδιά μου. Εγώ στα παιδιά μου επικοινωνώ πως, όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο γλυκές λέξεις. Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις που μπορεί να τον πονέσουν τον άλλον. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή είναι μια λέξη με αρνητικό πρόσημο», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Συμφωνώ απολύτως με την Πηνελόπη! Εγώ είμαι λίγο πιο αούγκανος, βέβαια, σε αυτά αλλά ευτυχώς με διορθώνει η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη)» σχολίασε, γελώντας, ο παρτενέρ της ηθοποιού στο J2US, Ίαν Στρατής.

«Η πολιτική ορθότητα είναι κάτι στο οποίο κάποιοι από εμάς έχουμε κληθεί να το μελετήσουμε για να μπορούμε και να το εξηγούμε μετά.

Οπότε δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα του ξεφύγει και θα πει αυτή τη λέξη, το λέει κακά. Έχει να κάνει και με τον τόνο της φωνή, το χρώμα που θα βάλεις, αν θες να είσαι προσβλητικός.

 

Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού» πρόσθεσε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις