Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πίνουν στην… υγεία της Καρύδη!

Πίνουν στην… υγεία της Καρύδη!

Άλλος κερνάει κι άλλος… γλεντά! Αυτό φαίνεται ότι ισχύει μετά την καινούργια μάχη για την τηλεθέαση που ξεκίνησε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, μεταξύ του ALPHA και του MEGA.

 Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί προσπάθησαν να τα βάλουν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά η εκπομπή του τόσο στην ΕΡΤ και ακόμα περισσότερο στον ALPHA κέρδιζε τη μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών.

Η απόφαση όμως, των στελεχών του MEGA να προβάλλουν απέναντι από την εκπομπή του ALPHA το τηλεπαιχνίδι «Celebrity Game Night» αποδεικνύεται πολύ σωστή κίνηση, αφού η Σμαράγδα Καρύδη κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης.
Συγκεκριμένα, από τις 21:15 έως τις 22:30 που οι δύο εκπομπές βρέθηκαν απέναντι, το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» σημείωσε 27,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Celebrity Game Night» σημείωσε 19,9% στο γενικό σύνολο, αλλά κινήθηκε αρκετά πιο ανοδικά στους πίνακες τηλεθέασης του «δυναμικού κοινού», σημειώνοντας 27,2% μέσο όρο.

Έτσι, όπως είναι λογικό στο κανάλι της Μεσογείων ανοίγουν… πορτοκαλάδα στην υγεία της Σμαράγδας Καρύδη που σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ κατάφερε στο «δυναμικό κοινό» να τους ανεβάσει στην κορυφή της τηλεθέασης, απέναντι από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Από την άλλη, στο κανάλι της Κάντζας, μπορεί να εμφανίζονται ψύχραιμοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήδη αναζητούν τρόπους ενδυνάμωσης της εκπομπής τους, ιδιαίτερα στο «δυναμικό κοινό», το οποίο τα περισσότερα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών υποστηρίζουν ότι παρακολουθούν. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή του Παπαδόπουλου συνεχίζει να τους φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού για όλη τη διάρκεια προβολής της, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, σημείωσε 29,8% στο γενικό σύνολο και 18,1% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε