Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πήραν τη θέση του… κομμένου!

Πήραν τη θέση του… κομμένου!

Κάποιοι προσπάθησαν να τους… κόψουν τα φτερά, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν τα κατάφεραν.

Πριν από μέρες σε κείμενο με τίτλο «Η παράσταση κατέβηκε με… εισαγγελική παρέμβαση» ανέφερα τα όσα… περίεργα συνέβησαν στο θέατρο ΑΘΗΝΑ και είχαν ως αποτέλεσμα να κατέβει η παράσταση «Δεν πετάω, δεν πετάω» δύο μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα.
Αν και δεν είναι ακόμα καιρός να αναφέρω όσα έχουν συμβεί στο παρασκήνιο και ποιοι είναι αυτοί που… ζήλεψαν την καλή δουλειά που είχε γίνει και θέλησαν να μπλοκάρουν τις παραστάσεις, εντούτοις αξίζει να πω ότι την επόμενη βδομάδα οι ηθοποιοί ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του θεάτρου με ένα καινούργιο έργο. Σε… πείσμα ορισμένων μάλιστα, τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το έργο με τίτλο «Δεν θα με τρελάνεις εσύ, εμένα!» έχουν γράψει ο Παναγιώτης Καποδίστριας με τον Αργύρη Γιαμάλογλου.

Η τρελή αυτή κωμωδία περιγράφει τις περιπέτειες ενός ορκισμένου εργένη, του Παύλου, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα… τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια με ωραίες γυναίκες.  Τα πράγματα όμως, δυσκολεύουν όταν έρχονται ταυτόχρονα να τον επισκεφτούν τρεις γυναίκες που έχει σχέση και που ζουν μάλιστα σε διαφορετικές χώρες. Η γαλλίδα Ρενέ, η ισπανίδα Κάρμεν και η ρωσίδα Ανούσκα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Παύλου, που με τη βοήθεια του ξαδέλφου του, του Βαγγέλη και του υπηρέτη του, του Ιούλιου, θα προσπαθήσουν να βρουν έναν πρωτότυπο τρόπο για να χωρίσει και τις τρεις, μπλέκοντας όμως, σε τραγελαφικές καταστάσεις.

Στην παράσταση «Δεν θα με τρελάνεις εσύ, εμένα!» πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Σπαντίδας, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, Πηνελόπη Πλάκα, Νίκη Λάμη και Ευτυχία Φαναριώτη. Αυτές τις μέρες κάνουν εντατικά πρόβες με σκοπό οι παραστάσεις στο θέατρο ΑΘΗΝΑ να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα, κάνοντας τους θεατές να περάσουν καλά και αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν καλές δουλειές, να… σκάσουν από τη ζήλια τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε