Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποια επιστρέφει στο «Dancing With The Stars»

Ποια επιστρέφει στο «Dancing With The Stars»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το talent show του ΑΝΤ1 με 5 ζευγάρια να διεκδικούν τη νίκη.

Αν και αρκετά από τα φαβορί έχουν βρεθεί εκτός και συνεχίζουν να διαγωνίζονται κάποιοι, ή για να ακριβολογώ… κάποιος που δεν έχει και πολύ… καλή σχέση με το χορό, εντούτοις, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές είναι αυτοί που τον κρατούν.
Στο 12ο live όμως, θα υπάρχουν και δύο καλεσμένοι. Ο ένας είναι ο Tonis Sfinos που σίγουρα είναι από τις πιο… cult φιγούρες της εγχώριας showbiz και όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του DWTS θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση… έκπληξη!
Ωστόσο, αυτή την Κυριακή, στην πίστα του talent show επιστρέφει και μία πρώην διαγωνιζόμενη. Η Ελεονώρα Μελέτη φορά και πάλι τα παπούτσια του χορού και ως καλεσμένη πλέον, θα χορέψει αργεντίνικο Tango.

Η παρουσιάστρια που διαγωνιζόταν στο δεύτερο κύκλο του talent show ήταν ένα από τα φαβορί, αλλά τελικά είχε αποχωρήσει στο 10ο live.Αυτή την Κυριακή θα χορέψει χωρίς το άγχος της βαθμολογίας, αλλά για να ακούσει μόνο τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.
Τη βαθμολογία όμως, των κριτών θα εισπράξουν για τις χορευτικές τους επιδόσεις οι Λάκης Γαβαλάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Κλέλια Πανταζή και Μαίρη Συνατσάκη που θα διαγωνιστούν σε δύο χορογραφίες: οι άντρες στο Jive και στο Cha Cha Cha και οι γυναίκες στο Foxtrot και Cha Cha Cha.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε