Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές θα πάνε στο «Voice»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα βήμα, ή μάλλον, μία εκπομπή πριν αναδειχτεί η «Voice» της Ελλάδας, καθώς αυτή την Παρασκευή είναι ο ημιτελικός.
Το talent show που έχει γνωρίσει επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί, δικαιολογημένα έχει κερδίσει και το εγχώριο τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. 

Αυτή την Παρασκευή λοιπόν οι 8 διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει, θα διαγωνιστούν ερμηνεύοντας ένα τραγούδι μόνοι τους, αλλά και ένα τραγούδι ντουέτο με γνωστούς τραγουδιστές.
Ο Κώστας Μακεδόνας
Ποιοι είναι αυτοί; Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ο Άλεξ Οικονόμου θα τραγουδήσει μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Καρρά. Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, η Κατερίνα Λιόλιου θα κάνει ντουέτο με την Τζώρτζια των “Μπλε” και η Μαρία Ελένη Κυριάκου με τη Μαντώ.

Οι διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, η Αίμιλη Χαραλάμπους θα τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης με τον Μάνο Πυροβολάκη.
Τέλος, από την ομάδα του Μιχάλη/ Stavento, η Αρετή Κοσμίδου θα κάνει ντουέτο με τις «Μέλισσες» και ο Γιούρι Μελικόβ με την Έλενα Παπαρίζου.
Η Έλενα Παπαρίζου
Στον ημιτελικό όμως, του “The Voice” θα εμφανιστεί και μία διάσημη ερμηνεύτρια, η Indila. Η νεαρή γαλλίδα που έχει γίνει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τα τραγούδια της (Dreamin, Dernière Danse κ.α.) θα τραγουδήσει στην έναρξη μαζί με τον Μιχάλη/Stavento και είναι σίγουρο ότι με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία της θα “ταξιδέψει” τους τηλεθεατές.  
Η Indila
Αυτή την Παρασκευή λοιπόν το «The Voice» θα έχει κι άλλες ωραίες φωνές, εκτός από αυτές των διαγωνιζομένων και προβλέπεται ότι για ακόμα μία βδομάδα το talent show θα «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληρώνει ο πατέρας του Γιούρι για να παίρνει περισσότερα τηλεφωνήματα στο The Voice;

Ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν στη σκηνή του The Voice τη βραδιά του ημιτελικού;

Το μήνυμα του Κουϊνέλη για τον ημιτελικό του «The Voice»

Ποιος κέρδισε από την απουσία του The Voice σε τηλεθέαση;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε