Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιοι ηθοποιοί πάνε στο “Κάτω Παρτάλι”

Ποιοι ηθοποιοί πάνε στο “Κάτω Παρτάλι”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Κάτω Παρτάλι», τη σειρά του MEGA που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Έως τώρα στη σειρά έχουν εμφανιστεί σε ρόλους guest αρκετοί ηθοποιοί, όπως οι Ελένη Φιλίνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τζούλη Σούμα και Αντιγόνη Ψυχράμη, ενώ ήδη στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κι άλλους γνωστούς ηθοποιούς, όπως: τον Παντελή Καναράκη που υποδύεται μία τρελή γριά!

Τον Σωκράτη Πατσίκα που θα κάνει μία τρανσέξουαλ, τη «Σου Έλεν». Τη Νέλλη Γκίνη που θα υποδυθεί τη μητέρα του «Θανάση», δηλαδή του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και που καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν συναντηθεί με τη «Βίβιαν», που ερμηνεύει αριστοτεχνικά η Νάντια Κοντογεώργη.

Επίσης, η Μαρία Φιλίππου θα υποδυθεί τη μητέρα του «Μπάμπη», του μεγάλου έρωτα του «Μανόλη» (Μίνω Θεοχάρη), ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που θα συναντηθεί τυχαία με τον «Κωνσταντίνο» (Γιάννη Τσιμιτσέλη) και θα υπάρξει κάποιο… φλερτ μεταξύ τους.

Η συνάντηση αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του σεναρίου που υπογράφει ο ευρηματικός Λευτέρης Παπαπέτρου και που, πιστέψτε με, στο τέλος θα δώσει εξηγήσεις για όλα: από το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της «Μοσχούλας» (Βίκυς Σταυροπούλου), έως και τη… δαιμονισμένη «Ζαχαρούλα» (Αντιγόνη Ψυχράμη).

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες έχει ακουστεί ότι στο «Κάτω Παρτάλι» θα βρεθεί κι η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη επαφή μαζί της, αν και είναι αλήθεια ότι το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ρόλος που έχουν σκεφτεί να προτείνουν στη Μαρία Μπακοδήμου είναι μίας πολύ… ψηλομύτας αριστοκράτισσας, κάτοικο Κολωνακίου. Το θέμα βέβαια είναι αν η παρουσιάστρια μπορέσει να κάνει γύρισμα, καθώς θα είναι πολύωρο και θα πρέπει τουλάχιστον για μία μέρα να απουσιάσει από την εκπομπή «ΦΜ Live» που παρουσιάζει στο STAR. Προς το παρόν όμως, να τονίσω πως δεν έχει γίνει καμία επαφή για να της γίνει και επίσημα η πρόταση.

Σίγουρα πάντως, στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί που θα βρεθούν στο «Κάτω Παρτάλι» και σε ρόλους guest θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας… ξεμπλέκοντας συγχρόνως πολλά από τα «μυστήρια» που πλανώνται σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασίγνωστη παρουσιάστρια μπαίνει στο Κάτω Παρτάλι!

Τρέλανε τα μηχανάκια μέτρησης και η επανάληψη από το Κάτω Παρτάλι!

Η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα συναντά τους… «Κάτω Παρταλιώτες»

Κρίσιμες ώρες για το Κάτω Παρτάλι

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε