Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιοι θα πάρουν τη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Ποιοι θα πάρουν τη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Παραμένει στη θέση της και περιμένει… τον πελαργό. Αν και σε λίγες ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναμένεται να γεννήσει το δεύτερο παιδί της συνεχίζει κάθε πρωί να παρουσιάζει την εκπομπή «Happy day» στον ALPHA.

Ωστόσο τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη του σταθμού έχουν κανονίσει όλα όσα πρέπει να γίνουν, όταν η παρουσιάστρια θα απουσιάζει από το πλατό.

Όταν λοιπόν η Σταματίνα δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, στη θέση της θα κάθονται διάφοροι καλεσμένοι, διαφορετικός κάθε μέρα, που μαζί με τους Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα και Νίκο Αναδιώτη θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας.
Ποια είναι όμως, τα πρόσωπα που θα… αντικαταστήσουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εν αναμονή κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της εκπομπής βρίσκονται τόσο παρουσιαστές που ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού, όσο και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο που θα κληθούν για μία μέρα να γίνουν μέλη της πρωινής παρέας και να κάνουν τους παρουσιαστές. Με τυχαία σειρά λοιπόν να αναφέρω ότι έχουν συμφωνήσει να είναι οι Μάρκος Σεφερλής, Ηλίας Βρεττός, Kωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τέτα Καμπουρέλη, Κατερίνα Καραβάτου, Παύλος Σταματόπουλος, Κατερίνα Ζαρίφη, Τρύφωνας Σαμαράς και Ιωάννα Λίλλη.

Επίσης έχουν γίνει επαφές με τους Δούκισσα Νομικού, Θανάση Πάτρα, Κατερίνα Στικούδη, Γιώργο Τσαλίκη, Κώστα Δόξα και πολλά ακόμα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος, αλλά δεν έχουν «κλειδώσει» ημερομηνία που θα βρεθούν στη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Τέλος να σημειώσω ότι κατά την απουσία της Τσιμτσιλή, το συντονισμό της εκπομπής θα κάνουν εναλλάξ τα υπόλοιπα μέλη της πρωινής παρέας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε