Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πωλίνα Γκιωνάκη και Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρωτοφανή καυγά

Πωλίνα Γκιωνάκη και Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρωτοφανή καυγά

Στο ίδιο πάνελ, αυτό της Super Κατερίνας, βρέθηκαν την Παρασκευή (05.01.2024) η Πωλίνα Γκιωνάκη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ενώ όλα… κυλούσαν καλά, λίγο πριν από το τέλος ήρθε η σύγκρουση.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πάνελ της εκπομπής, η Πωλίνα Γκιωνάκη, ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί προσωπικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για να του εκφράσει δυσαρέσκεια για σχόλια που έκανε πρόσφατα ο παρουσιαστής για τον πατέρα της, τον αείμνηστο ηθοποιό Γιάννη Γκιωνάκη.

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε», απάντησε η ηθοποιός σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει “μαλλιαρά” η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα», είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση από την άλλη πλευρά.

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη εμφανώς ενοχλημένη.

«Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη!», κατέληξε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε άμεσα πάσα για διαφημιστικά μηνύματα ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις