Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πονοκέφαλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Πονοκέφαλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… πρέπει να τα μαγειρέψουν»! Κάπως έτσι σκέφτονται στον ΑΝΤ1 που βλέπουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους να χάνει τηλεθεατές.

Την περυσινή σεζόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου τερμάτισε πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το δελτίο του MEGA που για χρόνια σημείωνε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις.
Τον τελευταίο καιρό όμως, παρατηρείται άνοδος στις τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου του σταθμού της Μεσογείων, ενώ δυναμικά στη μάχη έχει μπει και ο ALPHA, που μπορεί το δελτίο του να μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα από αυτά σε ΑΝΤ1 και MEGA, αλλά δίνει «μάχη» με τις σειρές «Μπρούσκο» και «Όνειρο ήταν» σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Χθες μάλιστα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μεταδόθηκε (από 18:42 έως 19:32) απέναντι από του ALPHA (από 18:55 έως 19:57) και τα αποτελέσματα της «μάχης» ήταν δυσάρεστα για το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς σημείωσε 12,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ το κανάλι της Κάντζας 19,7% και 21,9%, αντίστοιχα. Λογικό λοιπόν είναι το ραβασάκι της Nielsen να έκανε τα στελέχη του ΑΝΤ1 να ανησυχήσουν ακόμα περισσότερο και να αποφασίσουν πως πρέπει να χαράξουν νέα στρατηγική μάχης!

Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο τα στελέχη των ενημερωτικών τομέων στα τηλεοπτικά κανάλια αναζητούν τρόπους για να κερδίσουν όσο περισσότερους τηλεθεατές γίνονται στη μετάδοση των κεντρικών δελτίων ειδήσεών τους και για αυτό και τον τελευταίο καιρό κάνουν αλλαγές στην παρουσίαση, αλλά και θεματολογία τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε