Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές!

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές!

Από τη μία οι κάλπες των εκλογών και από την άλλη οι κάλπες της τηλεθέασης. Και ενώ οι πρώτες ανέδειξαν νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έβγαλαν οι «κάλπες» της Nielsen, που αποδεικνύουν πώς… ψήφισαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους.

Οι εθνικής εμβέλειας λοιπόν τηλεοπτικοί σταθμοί, γύρω στις 5 χθες το απόγευμα ξεκίνησαν τις εκπομπές τους με θέμα τις εκλογές και οι οποίες ολοκληρώθηκαν πολύ αργότερα από τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης οι περισσότεροι τηλεθεατές ψήφισαν τον ALPHA που σημείωσε 20,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε το STAR που σημείωσε 18,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, αλλά κέρδισε στο δυναμικό κοινό με 19,6% μέσο όρο.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το MEGA με 15% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ πολλοί λιγότεροι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή στον ΑΝΤ1 που σημείωσε 10,7% και 9,9% μέσους όρους αντίστοιχα.

Στην επόμενη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο ΣΚΑΪ με 8,3% και 9%, ενώ στην τελευταία θέση η ΝΕΡΙΤ που σημείωσε πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με 4,6% και 2,2% μέσους όρους, αποδεικνύοντας ότι οι ψηφοφόροι τηλεθεατές δεν την εμπιστεύονται.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε