Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή»

«Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή, συμβαίνει και θα συμβαίνει», δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

«Όλα ξεκινούν από την αποδοχή του εαυτού σου, πρέπει να καταλάβεις τι σου συμβαίνει και μετά να έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις την κοινωνία», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τη μάχη για την αποδοχή του εαυτού τους, δεν μπορούν να τη δώσουν και προτιμούν να ζουν μία κρυφή ζωή. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κατηγορώ, τους συμπονώ», συμπλήρωσε.

«Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του, γιατί είναι εξωπραγματικά», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφερόμενος στις «βολές» του Δημήτρη Παπανώτα.

«Όταν συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιου το επισημαίνω, δεν θεωρώ ακόμα και αν πρόκειται για άνθρωπο της γενιάς μου να πω ότι επηρεάζεται από εμένα. Υποθέτω ότι τα όσα είπε για μένα δεν τα είπε προσβλητικά αλλά χιουμοριστικά. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ», πρόσθεσε.

 

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και την αποκάλυψή της ότι της ζήτησαν από τον ΣΚΑΙ να μην εμφανίζεται το σκυλάκι της στην τηλεόραση: «Είχα δει να εξαφανίζεται ξαφνικά το σκυλάκι της Ιωάννας από την εκπομπή, δεν είχα ρωτήσει όμως γιατί δεν έβγαινε στον αέρα».

Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ τοποθετήθηκα γενικά για τα πρόσωπα που αποφεύγουν να σχολιάσουν στις κάμερες, χρεώθηκε όμως σαν να το λέω για τη Ντορέττα. Λυπάμαι αν την έβγαλα από το ύφος και το στιλάκι της. αν όμως οι δηλώσεις μου την κάνουν από εκεί που αποφεύγει τις κάμερες να σταθεί να μιλήσει, χαλάλι της».

Media Τελευταίες ειδήσεις