Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Διαψεύδουν τους εαυτούς τους» λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς τους στο Netflix

Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «διαψεύδουν» τους εαυτούς τους στη σειρά ντοκιμαντέρ που θα κάνει ντεμπούτο στο Netflix στις αρχές Δεκεμβρίου και θα αφορά τη ζωή τους μετά το Megxit, την αποχώρησή τους από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πηγές του Netflix αποκάλυψαν στο Page Six ότι οι σκηνοθέτες της σειράς ντοκιμαντέρ έχουν μπερδευτεί με μερικά από τα σχόλια που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στο επερχόμενο βιβλίο του, καθώς «διαψεύδουν» όσα λέει ο ίδιος μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ στην κάμερα.

«Πολλά στην εκπομπή έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έγραψε ο Χάρι, οπότε αυτό ήταν ένα θέμα», αποκάλυψε πηγή του Netflix στο Page Six. «Και μετά, ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν συγκεκριμένα αιτήματα [στους παραγωγούς] να μοντάρουν και να αφαιρέσουν περιεχόμενο που οι ίδιοι έδωσαν για τη δικιά τους σειρά», πρόσθεσε η πηγή.

Η σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ θα προβληθεί κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Δεκεμβρίου, λίγο μετά την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν της σειράς «The Crown» στις 5 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, οι ίδιοι ήθελαν να την κρατήσουν ακόμα εκτός αέρα μέχρι το 2023 επειδή συνεχίζονται τα γυρίσματα. Όμως, οι ιθύνοντες του Netflix αποφάσισαν ότι η πρεμιέρα πρέπει να γίνει φέτος, κοντά στο τέλος του έτους, αμέσως μετά την πέμπτη σεζόν του «The Crown».

Οι Χάρι και Μέγκαν έχουν ήδη πραγματοποιήσει πολλά γυρίσματα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, μαζί με τη σκηνοθέτιδα από το Μπρούκλιν, Λιζ Γκάρμπους. Σε αυτά, πιστεύεται, ότι έχουν κάνει αρκετές αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, καθώς και του βασιλιά Κάρολου και της βασιλικής συζύγου, Καμίλα.

Τώρα, όμως, φέρονται να θέλουν να μοντάρουν μερικά από αυτά που είπαν πριν βγουν στον αέρα του Netflix. Αν κρίνει κανείς από την επιτυχία του «The Crown», τότε όλοι αυτοί οι θεατές – πιθανότατα και περισσότεροι – θα έχουν να δουν πολλά για το… σκανδαλώδες ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας.

Ό,τι και να θέλουν να μοντάρουν, πάντως, θα πρέπει να το κάνουν γρήγορα, καθώς το Netflix χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επεξεργαστεί τα επεισόδια, να τα μεταφράσει σε άλλες γλώσσες είτε με μεταγλώττιση είτε με υπότιτλους, και μετά να τα βγάλει στον αέρα της πλατφόρμας.

Media Τελευταίες ειδήσεις