Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρωθυπουργικές τηλεθεάσεις για την ΕΡΤ

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Μία ακόμα συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός χθες στην ΕΡΤ1. Σε μία περίοδο έντονης επικαιρότητας ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει στην ΕΡΤ1 στις 29 Ιουνίου, επέλεξε ξανά την κρατική τηλεόραση για να μιλήσει εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μία φορά την υποστήριξή του στην ΕΡΤ.

Μετά δε και από τις τελευταίες εξελίξεις στη σύνοδο κορυφής είχε μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πει ο πρωθυπουργός και για όσα αποφασίστηκαν εκεί αλλά και για το τι πρόκειται να κάνει με τα ανοιχτά μέτωπα στο εσωτερικό και ιδιαίτερα με αυτά που βρίσκονται στην ίδια την κυβέρνηση.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Χαρίτο και τον Γιώργο Αλαφογιώργο να παρακολουθήσουν πολλοί τηλεθεατές και η ΕΡΤ1 να εισπράξει εκείνη την ώρα 26,08% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ ο μέσος όρος της χθεσινής ημέρας ήταν 12,7% για το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης. Αξίζει δε να αναφέρω ότι υπήρξαν πολλά σχόλια στα social media για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει ξανά στην ΕΡΤ1 με πολλούς να υποστηρίζουν ότι έτσι ενισχύεται η άποψη αυτών που πιστεύουν ότι η ΕΡΤ είναι το «κυβερνητικό» κανάλι…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε