Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Ράδιο Αρβύλα: Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας

Ράδιο Αρβύλα: Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας

Η κόντρα ανάμεσα στους Ράδιο Αρβύλα και τον ΣΚΑΪ δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, έχει γίνει δημόσια.

Μετά τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή (19.02.2024) εκπομπή των για τον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, με αφορμή το τραγούδι του Πάνου Βλάχου με στίχο «σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», ήρθε η ανακοίνωση – απάντηση του σταθμού και τελικά η ανταπάντηση από τους Ράδιο Αρβύλα!

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Ράδιο Αρβύλα «ευχαρίστησαν» στον ΣΚΑΪ γιατί με την ανακοίνωσή του, τόνισαν, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά τους.

«Αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο από τη σάτιρα είναι αυτοί που είναι ένοχοι για όσα η σάτιρα τους καταλογίζει», ξεκινά η ανάρτηση των Ράδιο Αρβύλα.

Και συνεχίζει: «Σήμερα, ο ΣΚΑΪ έκρινε ότι έπρεπε να βγάλει «απαντητική» ανακοίνωση για όλα όσα εχθές ειπώθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Τον ευχαριστούμε, αφού η ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε με εντυπωσιακή ακρίβεια όλα τα λεγόμενά μας:

– Δεν απάντησαν τίποτα επί της ουσίας, ούτε για την ελευθερία του λόγου, ούτε για τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους που έχουν προδώσει τις πλέον βασικές δημοσιογραφικές αρχές, ούτε για την προπαγάνδα και πως έντεχνα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ούτε για την χρήση της διαστρέβλωσης και της δικαστικής απειλής ως μέσο ελέγχου των αντίθετων απόψεων.

– Δεν διατυπώθηκε σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής τους ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ανεξάρτητα πρέπει να λειτουργεί.

– Και τέλος, ακολουθώντας τις προπαγανδιστικές μεθόδους, στις οποίες είναι ομολογουμένως εξπέρ, μετακίνησαν αυθαίρετα το θέμα σε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο και συγκεκριμένα στη δικαστική διαμάχη της εταιρίας μας με τον ΣΚΑΪ η οποία πρωτόδικα και μόνο, μέχρι στιγμής, κρίθηκε υπέρ τους.

Παράλληλα βέβαια, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα, «πετώντας» ποσά που δήθεν διεκδικούμε παρότι δεν τα δουλέψαμε, ενώ η αλήθεια είναι ότι η απαίτησή μας αφορά κόστη παραγωγής και ζημίες που η παράνομη κατά την άποψή μας καταγγελία των τότε συμβάσεών μας από πλευράς τους, προξένησε στην εταιρία μας.

Και μάλιστα (εδώ ξεκαρδιζόμαστε), χρησιμοποιούν στην ανακοίνωσή τους και τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και για τους οποίους ως γνωστόν, ο ΣΚΑΪ νοιάζεται ιδιαιτέρως. Η πεμπτουσία του λαϊκισμού. Οπότε και πάλι ευχαριστούμε για την ανακοίνωση και σας παρακαλούμε μην σταματήσετε, γιατί κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη.

 

Ράδιο Αρβύλα».

Media Τελευταίες ειδήσεις