Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ραμόνα Βλαντή: Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες

Ραμόνα Βλαντή: Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες

«Η Βίκυ Καγιά πρέπει να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια», λέει η Ραμόνα Βλαντή.

Για την πρεμιέρα του GNTM μίλησε η Ραμόνα Βλαντή στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ σχολίασε τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Όχι όμως με τα… καλύτερα λόγια!

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε στη συνέχεια: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις