Δευτέρα, 15 Απρ.
27oC Αθήνα

Ράνια Τζίμα: Ακόμα αντιμετωπίζω το «είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη»

Ράνια Τζίμα: Ακόμα αντιμετωπίζω το «είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη»

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα.

Για την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μίλησε, μέσα σε όλα, η Ράνια Τζίμα στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι.

Μετά τον γάμο σου υπήρχαν αλλαγές στον τρόπο που σε αντιμετώπισαν εργοδότες και συνάδελφοι; Εισέπραξες αυτό το «είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη»;

To αντιμετωπίζω ακόμα. Όχι όμως στην τρέχουσα δουλειά μου και αυτό γιατί, όταν πήγα στο MEGA, ήξεραν ποια είμαι και δεν προέκυψε μετά. Ήξεραν και την επαγγελματική μου πορεία και τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής. Όμως γενικότερα υπάρχει μια καχυποψία που την έχω εισπράξει και από τις δυο πλευρές του πολιτικού φάσματος. Για τους δεξιούς είμαι πάντα η γυναίκα του αριστερού Σακελλαρίδη και για τους αριστερούς είμαι η γυναίκα του Σακελλαρίδη που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κάλυπτε τη Νέα Δημοκρατία ως πολιτικός συντάκτης. Ξέρεις, ο καθένας διαβάζει τη φάση, όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που θέλει. Όμως, ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και η αυτόνομη οντότητα Ράνια Τζίμα, που δεν προσδιορίζεται από κανέναν από αυτούς τους παράγοντες.

Προφανώς. Άλλωστε το ότι είσαι σύντροφος με κάποιος δεν σημαίνει πως απαραίτητα ταυτίζεστε σε όλα.

Όχι, ένα ζευγάρι δεν ταυτίζεται απαραίτητα στις πολιτικές του πεποιθήσεις. Όμως σε αυτό που πρέπει απαρέγκλιτα δύο σύντροφοι να ταυτίζονται είναι οι αρχές τους. Εμείς με τον Γαβριήλ αυτό που μοιραζόμαστε είναι κοινές αρχές. Ο καθένας μας είναι έτοιμος να στηρίξει τον άλλον στην ανάγκη του να οριοθετηθεί. Αυτό είναι μια κρίσιμη ισορροπία σε ένα ζευγάρι. Για μένα είναι τεράστια υπόθεση που έχω έναν άντρα δίπλα μου που μου λέει «αν κάτι δεν το αντέχεις, ότι κι αν είναι αυτό, όποια στιγμή κι αν είναι αυτό, πήδα και εγώ θα είμαι εκεί και για τους δυο μας». Απλώνει δίχτυ ασφαλείας. Και το έχω κάνει και εγώ για εκείνον.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε κάποτε να μην τον θέλεις ούτε για καλεσμένο στην ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζες;

Αχ, είναι αυτό που η ζωή έρχεται να σου τρίψει στα μούτρα αυτά που έλεγες, με απόλυτο μάλιστα τρόπο, και να σου πει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζες. Έχουν και μια άλλη πλευρά. Γιατί δεν τον ήθελα; Δεν ξέρω…

Υπήρχε κάποια προϋπάρχουσα κόντρα ανάμεσα σας;

Όχι, αδιάφορος μου ήταν. Παντελώς αδιάφορος. Είχα τις φίλες μου που έλεγαν «τι ωραίος τύπος αυτός ο Σακελλαρίδης» και τους απαντούσα «εγώ δεν το βλέπω αυτό που βλέπετε». Δεν το έβλεπα. Ψέματα να πω; Αλλά μετά το είδα!

Media Τελευταίες ειδήσεις