Σάββατο, 13 Απρ.
26oC Αθήνα

Ράνια Τζίμα: Από ένα σημείο απλά απαγόρευσα στον εαυτό μου να το σκέφτεται

Ράνια Τζίμα: Από ένα σημείο απλά απαγόρευσα στον εαυτό μου να το σκέφτεται

“Ο Γαβριήλ έχει κάνει περισσότερη υπομονή από εμένα” εξομολογείται η Ράνια Τζίμα.

Στη μητρότητα και την καθημερινότητα με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναφέρθηκε από καρδιάς η Ράνια Τζίμα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Bazaar και την δημοσιογράφο Λουκία Λυκίδη.

«Έχω αποδεχτεί ότι θα κάνω λάθη. Κάνω το καλύτερο που μπορώ και έτσι προχωράμε. Υπάρχουν οι μέρες που δεν μπορώ να τις διαβάσω παραμύθι, η κόρη μου όμως, κάτι κερδίζει βλέποντας τη μαμά της να προσπαθεί για τη δουλειά που αγαπάει.

Θέλω να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να είναι τέλεια. Θα πρέπει να την αγαπούν για εκείνα που μπορεί και για εκείνα που δεν μπορεί να κάνει», εξομολογήθηκε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA

Όσον αφορά τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την ενασχόλησή του με την πολιτική και την πρόκληση που αντιμετώπισε η ίδια ως δημοσιογράφος, η Ράνια Τζίμα συνέχισε ως εξής. «Δεν είναι πάντα εύκολο. Είναι μία δύσκολη άσκηση ισορροπίας.

Ο Γαβριήλ έχει κάνει περισσότερη υπομονή από εμένα σε αυτό, αλλά και εγώ πολλές φορές προβληματίστηκα για το ότι μπορεί κάποιοι να σκέφτονται “αυτά τα λέει γιατί είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη”. Από ένα σημείο και πέρα απλά απαγόρευσα στον εαυτό μου να το σκέφτεται. Είπα ότι, αν αρχίσω να αυτολογοκρίνομαι, θα έχω κάνει τη χάρη σε ένα πολύ στρεβλό κομμάτι της κοινωνίας».

«Από τη μία αναρωτιέμαι πως θα βρω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και, από την άλλη, σκέφτομαι ότι δεν θα κάνω σε κανέναν την χάρη. Όποια γυναίκα δημοσιογράφος έχει σχέση με έναν άντρα πολιτικό πρέπει να αφήνει τη δουλειά της; Δεν ξέρω.

Ας το συζητήσουμε λίγο… Γιατί να μην είναι ο άντρας που θα κάνει αυτή την επιλογή; Έχω την ευθύνη να το διεκδικήσω αυτό ως γυναίκα και για τις άλλες γυναίκες. Θυμάμαι ένα περιστατικό από τα χρόνια που ήμουν πολιτική ρεπόρτερ.

Μια μέρα κάλυπτα κάποια συνεδρίαση στη Βουλή. Μία συνεδρίαση είχε κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Η κόρη μου ήταν πολύ μικρότερη τότε και ένας αστυνομικός της ασφάλειας που με γνώρισε με είδε και με φώναξε από την άκρη του διαδρόμου.

Τι ώρα είναι αυτή; Γιατί δεν είσαι σπίτι, στο παιδί; Και εγώ, επίτηδες, επίσης από μακριά και στην ίδια ένταση για να ακουστεί, του απάντησα: “Και ο Γαβριήλ είναι πάνω. Γιατί δε ρωτάς κι εκείνον;”» κατέληξε η Ράνια Τζίμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις