Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ράνια Τζίμα: Με την απώλεια της μητέρας μου σαν να κόπηκε ο ομφάλιος λώρος

Ράνια Τζίμα: Με την απώλεια της μητέρας μου σαν να κόπηκε ο ομφάλιος λώρος

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ράνια Τζίμα για την αγαπημένη της μητέρα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα στο περιοδικό ΟΚ! και την Σόνια Καζόνι όπου και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της.

Στην Αθήνα ήρθες λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο της μαμάς σου και την απώλεια μιας αγαπημένης φίλης σε δυστύχημα. Πριν από αυτά τα τόσο δύσκολα για ένα νέο κορίτσι γεγονότα δεν επιθυμούσες να έρθεις στην Αθήνα για δουλειά;

Ούτε το ήθελα ούτε το είχα σκεφτεί. Η Θεσσαλονίκη τότε ήταν πολύ ενεργή δημοσιογραφικά, όλα τα μεγάλα κανάλια είχαν ανταποκριτικά γραφεία που το καθένα είχε 6-8 δημοσιογράφους.

Υπήρχε πολλή δουλειά και καλοί μισθοί για τα δεδομένα της πόλης. Δεν έβλεπα τον λόγο να έρθω στην Αθήνα. Για μένα ήταν πολύ κομβικό γεγονός, καταλυτικό, η απώλεια της μητέρας μου.

Ήταν σαν να κόπηκε ο ομφάλιος λώρος με όλη την προηγούμενη ζωή μου. Αλλά ακόμα και με τη «φυγή» της με πήγε μπροστά.

Ήταν σπουδαία μάνα, ένας άνθρωπος πολύ ανεξάρτητος, που από την πρώτη ανάσα που πήρα, με σκληρό ή αυστηρό τρόπο πολλές φορές, προσπαθούσε να κάνει και εμένα ανεξάρτητη, να σταθώ στα πόδια μου, να μεγαλώσω με ταχύτητες που δεν ήταν της εποχής εκείνης, σαν να ήξερε πως θα φύγει νωρίς και θα κληθώ να αντιμετωπίσω πράγματα νωρίτερα από άλλα παιδιά.

Δεν θα είχα φύγει από τη Θεσσαλονίκη αν δεν την έχανα. Σκέψου πως πριν μου είχαν προτείνει δυο-τρεις φορές να κατέβω στην Αθήνα, κάτι που ήταν όνειρο για τους περισσότερους δημοσιογράφους της πόλης, και το είχα αρνηθεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις