Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μίλησε μάλιστα το γεγονός ότι δεν επέλεξε να παντρευτεί αλλά και για τη συμβουλή που του έχει δώσει η μητέρα του για το μέλλον του.

Σε ερώτηση του παρουσιαστής εκπομπής, Θοδωρή Βαμβακάρη, σχετικά με το αν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο απάντησε χαρακτηριστικά: «Όπως είναι φυσικό, όλοι οι γονείς ρωτούν τι θα γίνει ρε παιδάκι μου. Βέβαια τώρα όσο περνά ο καιρός εγώ μαθαίνω τους γονείς μου κι αυτοί εμένα. Κι εγώ είμαι άγνωστος με τους γονείς μου κι αυτοί είναι άγνωστοι για εμένα. Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ 50 χρονών, όπως και εγώ πρώτη φορά τον βλέπω 90. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Είμαι μοναχοπαίδι».

«Η μητέρα μου, που είναι 83, μού έδωσε μια συμβουλή. Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλει. Αυτό μου είπε», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την επιλογή του να μην παντρευτεί και να “νοικοκυρευτεί”, ενώ αποκάλυψε και τον…φόβο της μητέρας του!

Χαραλαμπίδης: Γύρισα την πρώτη ταινία με…ψέματα!

«Ανακάλυψα ότι δεν κάνω για ηθοποιός όταν ήμουν πια πολύ διάσημος», «είμαι ειδικός περί των γενικών» και άλλες πολλές ατάκες έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης όταν ρωτήθηκε πώς προσδιορίζει τον εαυτό του επαγγελματικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις