Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρίκα Διαλυνά: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο ρόλος της ζωής μου»

Ρίκα Διαλυνά: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο ρόλος της ζωής μου»

Όσα εξομολογήθηκε η Ρίκα Διαλυνά

Για την συμμετοχή της στην ταινία “Εθελοντής στον Έρωτα” μίλησε σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, η Ρίκα Διαλυνά. 

Πώς προέκυψε ο ρόλος σας στην εν λόγω ταινία;

Έφυγα πολύ μικρή από την Ελλάδα, μόλις τελείωσα το σχολείο και αφού πήρα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, πήγα κατευθείαν στην Αμερική για σπουδές. Εκεί, σχεδόν αμέσως γνώρισα τον άντρα μου, τον παντρεύτηκα κι έμεινα έγκυος στην κόρη μου.

Εμένα οι στόχοι μου ήταν πολύ διαφορετικοί από αυτούς που τελικά κατέληξα να υλοποιώ. Σπούδασα στη σχολή κι έκανα γύρω στις 15 ταινίες στην Ιταλία, στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Αμερική. Αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια καθώς αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Ελλάδα λόγω της ασθένειας της μητέρας μου, της οποίας τη έδιναν έξι μήνες ζωής.

Επειδή δεν είχα ζήσει πολύ με τους γονείς μου, δεν διανοούμουν να χάσω τη μητέρα μου χωρίς να είμαι έστω λίγο καιρό δίπλα της. Οπότε γύρισα πίσω και ακολούθησα το επάγγελμα του ηθοποιού εδώ. Είχα ήδη μια εμπειρία μεγάλη σε ρόλους πολύ διαφορετικούς από αυτούς που εν τέλει πήρα στην Ελλάδα αλλά οι ταινίες στο εξωτερικό με βοήθησαν στο να έχω πολλές προτάσεις.

Οι στόχοι μου ήταν πολύ μακριά από αυτό που κλήθηκα να κάνω καθώς στο εξωτερικό είναι πολύ ανώτερη η ποιότητα και των ταινιών και των παραστάσεων και γενικώς των παραγωγών αλλά δεν το μετάνιωσα που επέστρεψα γιατί και τη μητέρα μου έζησα και πήγε πολύ καλά η επαγγελματική μου πορεία. Με το που επέστρεψα άλλωστε, μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να συμμετέχω σε σημαντικές παραγωγές και μία από αυτές ήταν και ο ρόλος μου στην εν λόγω ταινία.

Ο λόγος που δέχτηκα, ήταν γιατί μου άρεσαν πολύ οι πρωταγωνιστές. Δεν μπορώ όμως να σου πω ότι ήταν ο ρόλος της ζωής μου γιατί έχοντας την εμπειρία του εξωτερικού, υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Media Τελευταίες ειδήσεις