Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρίκα Διαλυνά: Ήταν αποφασισμένοι, αφού πρώτα με βασανίσουν, να με δολοφονήσουν και μετά να αφήσουν το άψυχο κορμί μου

Ρίκα Διαλυνά: Ήταν αποφασισμένοι, αφού πρώτα με βασανίσουν, να με δολοφονήσουν και μετά να αφήσουν το άψυχο κορμί μου

Οι στιγμές τρόμου που έζησε η Ρίκα Διαλυνά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια ψυχοθεραπείας και πάλης με τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες για να αποκαλυφθούν σήμερα (18.05.2023) όσα τράβηξε η Ρίκα Διαλυνά στα χέρια του παρ’ ολίγον στραγγαλιστή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη και περιέγραψε όλα όσα έζησε πριν τρία χρόνια.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα με είχε στραγγαλίσει, θα είχε πετάξει το άψυχο κορμί μου στο σπίτι, θα είχε κλειδώσει την πόρτα και θα με βρίσκατε μετά από μέρες. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένας συμπαθής και καθώς πρέπει κύριος –αυτή την εντύπωση μου έδωσε όταν τον πρωτοσυνάντησα- θα ήταν ο παρ’ ολίγον δολοφόνος μου», είπε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά.

Η Ρίκα Διαλυνά είπε στη συνέχεια για τον υποτιθέμενο συντηρητή του ασανσέρ, που συνάντησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της: «Ανοίγω την πόρτα του διαμερίσματος και διαπιστώνω ότι με ακολουθούσε στο εσωτερικό, αιφνιδιάζοντάς με και λέγοντάς μου ότι έχω διαρροή ρεύματος στην κουζίνα και προς στιγμήν με έπεισε. Αντί να φωνάξω –όπως θα έπρεπε- τον ρώτησα τι σημαίνει διαρροή ρεύματος και που μπορεί να εντοπίζεται.

Ξάφνου άνοιξε η πόρτα του απέναντι διαμερίσματος. Με το που έφυγε ο γείτονας και κλείνοντας την πόρτα του διαμερίσματος, διαπίστωσα ότι τα κλειδιά που είχα τοποθετήσει πίσω από την πόρτα δεν βρίσκονταν στη θέση τους. Πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει, άκουσα τον κακοποιό να ουρλιάζει “είναι άδειο το διαμέρισμα; Είναι άδειο;”.

Κάνοντας μια κίνηση με τις δυο παλάμες του, όπως στύβουμε δυνατά μια πετσέτα στα χέρια μας, προσπάθησε να με τρομοκρατήσει πέφτοντας κατά πάνω μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, άρχισα να τρέμω. Δεν ξέρω τι του προκάλεσε η κατάστασή μου, αλλά χωρίς να με κοιτάξει, άρχισε να τρέχει προς στις σκάλες.

Ο επίδοξος δολοφόνος μου προφανώς είχε πληροφορηθεί ότι έμενα ολομόναχη στο διαμέρισμα, ενδεχομένως να πίστευε ότι διατηρούσα τιμαλφή, αντικείμενα αξίας και χρήματα από την πώληση του διαμερίσματος. Κι ήταν αποφασισμένοι, αφού πρώτα με βασανίσουν, να με δολοφονήσουν με τον τρόπο που έδειξε ο “επισκέπτης θανάτου” και μετά να αφήσουν το άψυχο κορμί μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις