Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρούλα Πατεράκη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού πήρε την ιδέα, δεν ζήτησα το λόγο, ήταν ο Λιγνάδης

Ρούλα Πατεράκη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού πήρε την ιδέα, δεν ζήτησα το λόγο, ήταν ο Λιγνάδης

«Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσεξε», λέει η Ρούλα Πατεράκη.

Η Ρούλα Πατεράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Σάκη Ρουβά.

«Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση. Κάποιοι που λέγονται εμπορικοί είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ποιοτικούς.

Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο “παιδί θαύμα” που μου είχαν αποδώσει. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνική παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε», είπε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη.

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Ρούλα Πατεράκη είπε: «Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή.

Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, ο Λιγνάδης τον πρόσεξε τον Σάκη».

Η ηθοποιός εξηγεί τον λόγο που της αρέσουν οι άνθρωποι με τις μάσκες: «Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες.

Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό».

Η Ρούλα Πατεράκη μιλά και για τη συλλογή από κούκλες που διαθέτει: «Έχω μία συλλογή από περίπου 1.500 κούκλες. Έχω μία βαλίτσα με γάντια, ολόκληρη συλλογή. Αυτά που φόρεσα δεν τα έχω ξαναβγάλει. Από μικρή έβγαζα χιονίστρες και φοράω από τότε γάντια».

Media Τελευταίες ειδήσεις