Σαφής η Ρασέλ μετά το GNTM: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα, είμαι αυτή που είμαι»

Όλα όσα αποκαλύπτει η Θεοδώρα Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε η Θεοδώρα Ρασέλ, μια μέρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM. Η ίδια απάντησε για όλα όσα έλεγε μέσα στο σπίτι και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα. Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως με τον Έντουαρντ είναι μόνο φίλοι.

«Όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια, κατάλαβα ότι θα φύγω. Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξε που γελούσαν ούτε κι αυτά που έλεγαν, τους δικαιολογώ. Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή, δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο.

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέσα στο παιχνίδι. Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ. Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά αυτά που έλεγα τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά, δεν υποκρίθηκα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

Όσον αφορά τον Έντουαρντ και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, η Θεοδώρα Ρασέλ απάντησε: «Με τον Έντουαρντ είχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι σαν φίλοι, συζητούσαμε τα προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Με τον Έντουαρντ είμαστε μόνο φίλοι».

Κατηγορίες Media Ετικέτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – “Έχω δουλέψει σκληρά για να συγχωρέσω τον πατέρα μου”

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – “Έχω δουλέψει σκληρά για να συγχωρέσω τον πατέρα μου”

Στο Πάμε Δανάη συνδέθηκε μέσω skype η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που βιώνει ο πατέρας της αλλά αποκάλυψε και τις δύσκολες ... Διαβάστε περισσότερα