Δευτέρα, 27 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης: «Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

Σάκης Τανιμανίδης: «Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

O Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τον τρόπο που… κοιμάται με την  Χριστίνα Μπόμπα αλλά την σχέση του, σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη. Μια φιλία που ζητιέται εδώ και καιρό, με τους δύο πρώην συμπαρουσιαστές να μην παίρνουν για καιρό θέση.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και είπε σχετικά με την Χριστίνα Μπόμπα πως «Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν κοιμάται αριστερά ή δεξιά, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά.

Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου.

Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Τέλος το κουταλάκι στο κρεβάτι του Σάκη Τανιμανίδη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ με τον Μαυρίδη»

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε και για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σχέση τους: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός.

Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Media Τελευταίες ειδήσεις