Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει μια ταξιδιωτική εκπομπή»

Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει μια ταξιδιωτική εκπομπή»

«Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, που… αποθέωσε τον Γιώργο Λιανό.

Μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα ήθελε αλλά είναι δύσκολο, το Dragons Den που θα συνεχιστεί και τα επόμενα σχέδιά του. Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό σήμερα (19.01.2024) και μίλησε για όλα.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Dragons Den, ο Σάκης Τανιμανίδης προανήγγειλε ότι θα υπάρξει και 3η σεζόν.

«Το Dragons Den είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για τρίτη σεζόν, με εμένα παρουσιαστή». είπε.

Σε ερώτηση για το συμβόλαιό του, ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει τον Απρίλιο σαν παρουσιαστής. Σαν παραγωγός και τώρα αν θέλω μπορώ να κάνω μια παραγωγή σε ένα άλλο κανάλι».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να κάνει ξανά μια ταξιδιωτική εκπομπή, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν απέκλεισε τίποτα. «Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνθήκες της ζωής μου είναι τέτοιες που το κάνουν αρκετά δύσκολο, οπότε είναι απλά σε σκέψη αυτή τη στιγμή».

Φυσικά από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει: «Το Survivor δεν το βλέπω, δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Δεν το βλέπω σαν τηλεθεατής. Για μένα έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πολύ ωραίες αναμνήσεις.

Μπορεί να μην το βλέπω, έχω άποψη όμως, θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Με μεγάλη διαφορά. Είναι η πιο ακριβή παραγωγή.

  

Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που ξέρω και μπορεί να κάνει τα πάντα».

Media Τελευταίες ειδήσεις