Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σάρωσε και η επανάληψη του «Κάτω Παρτάλι»

Σάρωσε και η επανάληψη του «Κάτω Παρτάλι»

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι είναι η σειρά της σεζόν. Το «Κάτω Παρτάλι» καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις ακόμα και όταν το MEGA προβάλλει σε επανάληψη το προηγούμενο επεισόδιο.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, το «Κάτω Παρτάλι» θα ολοκληρωθεί φέτος στα 15 επεισόδια και οι ήρωες του Λευτέρη Παπαπέτρου θα δώσουν ραντεβού με τους τηλεθεατές του χρόνου. Κι όταν λέω «του χρόνου» το εννοώ, αφού ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2015.

Γνωρίζοντας λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων ότι έχουν στα χέρια τους ένα κερδοφόρο πρόγραμμα, το… τραβάνε όσο μπορούν. Έτσι λοιπόν χθες προβλήθηκε σε επανάληψη το 13ο επεισόδιο, το οποίο είχε προβληθεί την επόμενη βδομάδα. Παρ’ όλα αυτά όμως, η σειρά όχι μόνο σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά τερμάτισε πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης, αφήνοντας αρκετά πίσω της τα προγράμματα των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών.

Συγκεκριμένα το «Κάτω Παρτάλι» σημείωσε 38,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια προβολής του, ενώ τα περισσότερα προγράμματα απέναντί του έπεσαν… στα μονοψήφια. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι η σουρεαλιστική κωμωδία έφερε στο MEGA υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και από τα «Κλεμμένα όνειρα» που προηγήθηκαν, αφού η καθημερινή σειρά έφτασε έως 37,2%, ενώ το «Κάτω Παρτάλι» σημείωσε 40,3% σε τέταρτο προβολής, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι από τα δυνατά χαρτιά στο πρόγραμμά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε