Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σαρωτικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 – Ο Λάτσιος, η ένωση και η… βαλίτσα!

Σαρωτικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 – Ο Λάτσιος, η ένωση και η… βαλίτσα!

Προσπάθειες ανάκαμψης σε πολλά επίπεδα επιχειρεί το κανάλι του Αμαρουσίου με σκοπό την… επιβίωση! Η τρέχουσα σεζόν αποδείχτηκε ζημιογόνα για τον ΑΝΤ1 που έχασε πολλά, κυρίως λόγω του «Survivor» που βρέθηκε απέναντί του, στον ΣΚΑΪ, αλλάζοντας το τηλεοπτικό σκηνικό και αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο…!

Δεδομένη ωστόσο θεωρείται η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στο κανάλι καθώς έχει ξεκινήσει να δρομολογείται εδώ και καιρό και κατόπιν πολλών συναντήσεων, επαφών, διευκρινίσεων και… υποχωρήσεων. Αν και το στέλεχος έχει βρεθεί και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς οι «δεσμοί» του με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ισχυροί και μάλιστα όσο περνούσε ο καιρός και συνεχιζόταν η πτώση του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης, ενισχυόταν η άποψη όλων όσων θεωρούσαμε ότι «είναι θέμα ημερών»! Έτσι είναι τώρα: θέμα ημερών καθώς μπορεί και την επόμενη βδομάδα, με την επιστροφή του από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, να αναλάβει επίσημα…!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η θέση που θα αναλάβει πλέον θα είναι διευρυμένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά καθώς εκτός των άλλων θα έχει πλέον τη διαχείριση όλου του οικονομικού πακέτου για το πρόγραμμα του σταθμού. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, υπήρξε και ένας όρος που… καθυστέρησε το «κλείσιμο» της συμφωνίας. Και ένας λόγος που θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τις όποιες ακόμα αλλαγές ετοιμάζουν στο σταθμό και σε άλλους τομείς. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι μία… άνωθεν εντολή αφορά την ένωση τμημάτων πιστεύοντας ότι έτσι θα λειτουργήσει η εταιρεία πιο ομαλά και βεβαίως βεβαίως θα μπει και… τάξη σε έξοδα.

Βέβαια εξαιτίας της επιστροφής του Λάτσιου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν «παγώσει» τη λήψη αποφάσεων που αφορούν τόσο το πρόγραμμά όσο και τη λειτουργία του σταθμού. Άλλωστε, όπως είπα, αυτό τον καιρό απουσιάζει στο εξωτερικό και έχει σημασία τι θα φέρει… στις βαλίτσες του για να δρομολογηθούν κι όποιες αλλαγές γίνουν… όπου γίνουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε