Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σασμός Spoiler: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

Σασμός Spoiler: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

H ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός».

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωϊδα που υποδύεται στον «Σασμό», η Σοφία Αντωνακάκη, «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη.

Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» υπογραμμίζει στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

Τι θα κάνει η Σοφία; «Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας.

«Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Πατριαρχέας δήλσωε σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά Σασμός «Ανυπομονώ να μπω στη σειρά Σασμός. Την παρακολουθώ. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά.

Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς…», υπογραμμίζει ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, έναν ήρωα, οποίος θα μπει στη σειρά στο τέλος του μήνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις