Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος: Η Κρήτη είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε τη σειρά

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος: Η Κρήτη είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε τη σειρά

Για τα συστατικά που αποτέλεσαν τη μεγάλη επιτυχία την οποία σημείωσε ο Σασμός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Ήμελλος στον Τηλεθεατή και στην Χρύσα Παχούμη.

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι δημιούργησαν την πολύ μεγάλη επιτυχία του Σασμού;

Κανείς δεν τα ξέρει. Είναι ένα παράξενο timing, όπου συμπίπτουν κάποιοι πλανήτες και δημιουργούν μαζί με κάποιες άλλες προϋποθέσεις ένα ωραίο κράμα.

Με αποτέλεσμα να λάμψει και να εκτοξευθεί με έναν τρόπο όπως με τον Σασμό. Νομίζω ότι είναι οι βασικές πρώτες ύλες, δηλαδή μια καλή ιστορία, μια δυνατή ομάδα συνεργατών, ηθοποιών και διάθεση να επενδυθούν χρήματα σε αυτό. Ταυτόχρονα -και νομίζω το πιο σημαντικό – είναι ο τόπος.

Στην προκειμένη περίπτωση η Κρήτη…

Η Κρήτη είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς. Η κρητική κουλτούρα κι ιδιοσυγκρασία. Η γλώσσα, η παράδοση, αν θέλετε, κι αυτό το μαγικό νησί που βρίσκεται «πεταμένο» στη Μεσόγειο.

Μοιάζει σαν ένα ιδιαίτερο γαλατικό χωριό. Η Κρήτη, ένα αγαπητό μέρος για όλους, στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε τον Σασμό.

Σας γοητεύει η ντοπιολαλιά;

Το θεωρώ πολύ γοητευτικό στοιχείο γιατί δημιουργεί μια άλλη μαγεία στο αυτί του άλλου. Χωρίς την ντοπιολαλιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο οποίος είναι βέρος κρητικός και, μάλιστα, από τα βουνά.

Media Τελευταίες ειδήσεις