Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σασμός: Πότε θα μαθευτεί η σχέση Μαθιού – Βασιλικής

Σασμός: Πότε θα μαθευτεί η σχέση Μαθιού – Βασιλικής

Ο κουτσομπόλης καφετζής της σειράς «Σασμός», Στάθης Μαντζώρος, μιλά στο «Happy Day» και κάνει αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ια τη συνέχεια της σειράς «Σασμός» ήταν στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Στάθης Μαντζώρος. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο Στάθης μαντζώρος είπε μεταξύ άλλων: «Ανοίγει η ιστορία.

Αυτό που έχω να πω είναι μικρές κοινωνίες, μεγάλα προβλήματα. Τα πράγματα στα χωριά και στην επαρχία μεγεθύνονται, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Και στο καφενείο του Παντελή που λειτουργεί ως χορός αρχαίας τραγωδίας, πέφτει και η “σάλτσα” και τα πράγματα καθορίζονται.

Ο Παντελής είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να ξέρει, να γνωρίζει για να μη μπει στο στόμα του κόσμου, οπότε με αυτό τον τρόπο νομίζει πως τα ελέγχει. Κάποια στιγμή φαντάζομαι ο Μανωλάκης θα μιλήσει».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει η Καλλιόπη αφού έμαθε πως ο γιος της είναι ο δολοφόνος, ο Στάθης Μαντζώρος αρκέρστηκε να πει τα εξή: «Αυτό θα το δούμε, εγώ το παρακολουθώ σαν τηλεθεατής οπότε θα δούμε.

Θα γίνουν πολλά και έντονα γεγονότα τις επόμενες μέρες».

Δείτε τι είπε ο Στάθης Μαντζώρος για τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική:

Media Τελευταίες ειδήσεις