Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: «Έβλεπα πολλούς πεθαμένους δίπλα μου»

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: «Έβλεπα πολλούς πεθαμένους δίπλα μου»

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή στο Σιωπηλό Δρόμο. Το συγκλονσιτικό φινάλε.

Ο Βαρδής Μαρινάκης, ο σκηνοθέτης του «Σιωπηλού Δρόμου», μια «ανάσα» πριν το συγκλονιστικό φινάλε της αγαπημένης δραματικής μίνι σειράς του Mega, μίλησε για όλα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει την επιτυχία. Ήταν σαν να ήμασταν κλεισμένοι σε μια γαλέρα και δουλεύαμε, αλλά τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε. Όταν τελειώνει την Κυριακή το επεισόδιο, περνάω από τους γείτονες και βλέπω ότι το έβλεπαν, μου λένε τη γνώμη τους», είπε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ο «Σιωπηλός Δρόμος».

«Επειδή οι σεναριογράφοι της σειράς είχαν την εμπειρία με τις “Άγριες Μέλισσες” και είχαν επιτυχία, ένιωθα ασφάλεια. Το θέμα με την απαγωγή των παιδιών ήταν επίφοβο, δεν ήταν πολύ εμπορικό, φοβόμουν ότι ο κόσμος μπορεί να μην ήθελε να το δει.

Αλλά δε θα βλέπαμε αυτό που είδαμε αν δεν είχα την ομάδα. Η συγκυρία του Σιωπηλού Δρόμου, όλοι οι συνεργάτες της ομάδας να είναι εξαιρετικοί, είναι η αιτία της επιτυχίας», ανέφερε σχετικά με το σενάριο.

«Το μοντάζ το επισκεπτόμουν μετά τα γυρίσματα. Το 13ο επεισόδιο, το τελευταίο, το μοντάραμε πριν από λίγες ημέρες. Τελείωσε νομίζω εχτές», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης, ενώ σχετικά με το αν περιμένουμε και άλλες «απώλειες» στο τελευταίο επεισόδιο του «Σιωπηλού Δρόμου» ο ίδιος είπε αινιγματικά: «Σε ένα μικρό κάλεσμα που κάναμε στο τέλος των γυρισμάτων ήταν σαν να περιτριγυρίζομαι από φαντάσματα. Έβλεπα πολλούς “πεθαμένους” γύρω μου. Τώρα το ποιοι θα είναι, θα το δείτε».

«Έβλεπα το 12ο επεισόδιο στην τηλεόραση, έβλεπα τους ηθοποιούς. Συγκινούμαι γιατί τους χρωστάω απίστευτα πράγματα», είπε κλείνοντας ο σκηνοθέτης.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο

Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος.

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις