Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σίσσυ Φειδά: Έμεινα «στήλη άλατος» από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες με τις ανακαινίσεις

Σίσσυ Φειδά: Έμεινα «στήλη άλατος» από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες με τις ανακαινίσεις
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Προτάσεις που της έγιναν για την παρουσίαση παιχνιδιού αλλά και για πρωινή εκπομπή αποκάλυψε ότι απέρριψε η Σίσσυ Φειδά

Η γνωστή διακοσμήτρια είπε πως δεν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και κάποια σκηνικά που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε εκπομπές που συμμετείχε. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα project ωραίο όπως το φαντάζομαι», είπε η Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

«Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα», είπε.

Για τις εκπομπές που σχετίζονταν με την διακόσμηση σπιτιού ανέφερε: «Υπήρξαν λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας στην εκπομπή οι ιδιοκτήτες και δεν θα ήθελα ποτέ να τις αναφέρω, τις έχω κρατήσει για μένα.

Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία χωρίς να είμαι απόλυτα σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει “στήλη άλατος”.

Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

   

Για την κόρη της, η Σίσσυ Φειδά τόνισε πως: «Η κόρη μου με ρώτησε πως γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες.

Εγώ δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου νομίζω, εκείνος δεν ξέρω».

Media Τελευταίες ειδήσεις