Παρασκευή, 12 Απρ.
21oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια» – Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια» – Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου ότι «στεναχωριόταν όταν άκουγε πως δεν πήγαινε καλά η εκπομπή της» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου

Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Status» έπεσαν στο τραπέζι του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (16.03.24), με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προχωρά στη δική της τοποθέτηση.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά.

Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά.

Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας στον Γρηγόρη Μελά.

Media Τελευταίες ειδήσεις