Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;»

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Όλα να τα ”καταπιώ” αλλά όχι και ξαφνικά ”πώς την είπαμε”» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που έκανε έκκληση στις άλλες εκπομπές να μην παίζουν θέματα που τον αφορούν.

Εμφανώς εκνευρισμένη ήταν σήμερα Σάββατο (25.05.2024), η Σίσσυ Χρηστίδου που αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ζήτησε οι άλλες εκπομπές να μην παίζουν θέματα για τον ίδιο και να μην ασχολούνται μαζί του. «Ζήτησε να μην τον παίζουμε; Δηλαδή αυτός, όλους αυτούς που παίζει, τους ρωτάει; Τους ρωτάει αν μπορεί να παίξει ένα θέμα που τους αφορά; Αναρωτιέμαι». είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Την ίδια δουλειά κάνουμε. Δηλαδή μπορούμε κι εμείς να πούμε “μη μας παίζετε” και θα το κάνουν; Κάνουμε το ίδιο πράγμα, τις ίδιες εκπομπές… Πως γίνεται να πιστεύει ότι αυτός μπορεί να το κάνει και εμείς όχι;…

Έχουμε βγάλει ποτέ κάποιον να βρίσει τον Λιάγκα; Μόνοι μας λέμε ό,τι λέμε. Θέλω να πω ότι όταν βρεθήκαμε σε κοινωνική εκδήλωση, μια χαρά μιλήσαμε.

Εντάξει, δε ξετρελάθηκε κιόλας να αρχίσει να χοροπηδάει. Εγώ πήγα πάρα πολύ χαρούμενη να του μιλήσω, θυμόταν εκεί πως με λένε… Δε μου γύρισε την πλάτη, ήταν ευγενέστατος, κύριος» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει χαρακτηριστικά: «Οι άλλες εκπομπές θα πάρουν τον οποιοδήποτε για να βρίσει τον Λιάγκα. Μπορεί η κυρία…πως την λένε; Η κυρία Χρηστίδου το αρνείται. Εγώ δε θέλω να ασχολείστε με εμένα, μην παίζετε καθόλου θέματα για εμένα».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις