Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σκηνικό… μιας άλλης εποχής!

Σκηνικό… μιας άλλης εποχής!

Το ότι διανύουμε περίοδο… ισχνών αγελάδων και στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Τα τελευταία χρόνια οι παραγωγές εγχώριας μυθοπλασίας έχουν μειωθεί κατά πολύ, ενώ αρκετές από αυτές που βγαίνουν στον αέρα είναι… τσίμα τσίμα στα οικονομικά.

Φαίνεται όμως, ότι την επόμενη σεζόν κάτι αρχίζει πάλι να κινείται, αφού τα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζουν ελληνικές σειρές. Δυναμικά φαίνεται ότι μπαίνει και στον τομέα αυτόν ο ΑΝΤ1 που έχοντας κάνει αρκετές παραγωγές talent shows, ετοιμάζει αρκετές σειρές για την επόμενη σεζόν.

Εκτός από το «Μπρούσκο» που αποδείχτηκε ένα από τα δυνατά χαρτιά του στη μάχη της τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν, ετοιμάζει τη σειρά «Εκδρομή» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη, ενώ όπως έχω αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit, το «πράσινο» φως έχουν πάρει οι «Απόφοιτοι», αλλά και μία ακόμα που βασίζεται σε γερμανική σειρά και στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Στέλιος Μάινας.

Και βέβαια, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν και τις «Τρίχες», τη σειρά που γράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου και η οποία ήταν να βγει στον αέρα από την προηγούμενη σεζόν. Τελικά οι «Τρίχες» θα βγουν την επόμενη σεζόν και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες το σκηνικό της σειράς θυμίζει… άλλες εποχές, τότε που φτιάχνονταν τεράστια σκηνικά. Όπως και έγινε για την καινούργια σειρά, καθώς φτιάχτηκε μια ολόκληρη γειτονιά στην οποία θα «ζήσουν» οι ήρωές της, με το φαρμακείο, το σούπερ μάρκετ, το καφέ, το μπακάλικο, αλλά και το κομμωτήριο όπου είναι και το βασικό «στέκι» της εξέλιξης στην ιστορία.

Το σκηνικό αυτό ήταν και μία από τις… βασικές αιτίες καθυστέρησης της σειράς, καθώς έπρεπε να κατασκευαστεί ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί οι δύο σεναριογράφοι για να μπορέσει να «φιλοξενήσει» τους ήρωές τους. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα και αυτές τις μέρες γίνονται οι τελικές επαφές με ηθοποιούς, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας κάνει και οντισιόν για αρκετούς από τους ρόλους που απαιτεί το σενάριο.

Το καστ θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι τις θέσεις τους στο σκηνικό θα πάρουν οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλος Κοντογιαννίδης, ενώ απομένει μία τελευταία συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά για το αν θα λάβει κι αυτός μέρος στις «Τρίχες» ως ηθοποιός. Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο και στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύουν ότι δεν θα «κλέψει» τις εντυπώσεις μόνο το σκηνικό, αλλά όλη η σειρά κάνοντας τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις «Τρίχες» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε