Site icon NewsIT

Σκληρή μάχη στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές

15.09.2010 | 10:09
Σκληρή μάχη στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές

Ισοβαθμίες των «μονομάχων» και ανατροπές στην κατάταξη

Με μεγάλη άνεση όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις το δίδυμο του MEGA βρέθηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο πληθυσμού, αφήνοντας αρκετά πίσω τον Γιώργο Αυτιά που βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Από κει και κάτω όμως, έγινε σκληρή μάχη μεταξύ των υπόλοιπων αφού οι μεταξύ τους διαφορές ήταν πολύ μικρές.

Το δίδυμο της ΝΕΤ βρέθηκε στην τρίτη θέση, με οριακή διαφορά μπροστά από το δίδυμο του ΣΚΑΪ αλλά και τη Θρασκιά που ισοβάθμησαν! Στην τελευταία θέση βρέθηκε το δίδυμο του ALPHA αλλά ωστόσο στο νεανικό κοινό οι Λάμπρου-Παπαβασιλείου έκαναν την έκπληξη ξεπερνώντας αρκετούς από τους αντιπάλους τους.

Έτσι, στο νεανικό κοινό οι τηλεθεάσεις περιπλέκονται και μοιράζονται ακόμα περισσότερο. Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκαν οι Καμπουράκης-Οικονομέας αλλά στη δεύτερη θέση οι Λυριτζής –Οικονόμου. Αμέσως μετά υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και των Λάμπρου- Παπαβασιλείου που ξεπέρασαν τη Ράνια Θρασκιά και στην τελευταία θέση βρέθηκαν οι Αρβανίτης-Κατσίμη της ΝΕΤ.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, υπενθυμίζοντας  ότι είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALPHA («Πάνω στην ώρα» με τους Λάμπρου-Παπαβασιλείου): 5,7 στο γενικό σύνολο και 11,6% στο κοινό «15-44».

 

ALTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 16,2% στο γενικό σύνολο και 11,6% στο κοινό «15-44»

 

ANT1 («Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά):10% στο γενικό σύνολο και 10,5% στο κοινό «15-44»

 

MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 23,7% στο γενικό σύνολο και 16,7% στο κοινό «15-44»

 

ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 10,9% στο γενικό σύνολο και 6,2% στο κοινό «15-44»

 

ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 10% στο γενικό σύνολο και 13.7% στο κοινό «15-44»

Να επισημάνουμε ότι από τα στοιχεία που σας αναφέρουμε απουσιάζει η εκπομπή του STAR «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη επειδή προβάλλεται από τις 7μιση ως τις 10 οπότε δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με αυτές που ξεκινούν νωρίτερα και είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο τηλεθέασης. Αλλά θα σας ενημερώσουμε για τις επιδόσεις της στον πίνακα των τηλεθεάσεων μόλις ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία από την AGB.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version