Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Σοφία Παυλίδου: Όταν χώρισα, αυτό το κοριτσάκι ανέσυρα στη μνήμη μου

Σοφία Παυλίδου: Όταν χώρισα, αυτό το κοριτσάκι ανέσυρα στη μνήμη μου

Όσα εξομολογήθηκε η Σοφία Παυλίδου στη νέα της συνέντευξη.

Για την προσωπική της ζωή, την αυτογνωσία και το κεφάλαιο έρωτας μίλησε από καρδιάς η Σοφία Παυλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

Γυρνώντας πίσω τον χρόνο, όταν ήταν 24 χρονών και κυνηγούσε τα όνειρα της στην Αθήνα, η Σοφία Παυλίδου εξομολογείται: «Άργησα να πω ένα «μπράβο» σε αυτό το κοριτσάκι. Κι αυτό γιατί είχα έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν διεκδικούσα τα πράγματα που άξιζα.

Μη ρωτάς από που. Είναι κατάλοιπο από την οικογένεια. Πλέον της λέω «μπράβο». Και μπορώ να πω ότι δεν θα ήμουν εδώ πέρα να σου λέω πόσο πολύ έχω αγαπήσει τη Σοφία αν δεν είχα πει πρώτα μπράβο σε αυτό το κοριτσάκι.

Μάλιστα, όταν χώρισα και έπρεπε να πατήσω ξανά στα πόδια μου, αυτό το κοριτσάκι ανέσυρα στη μνήμη μου. Τη Σοφία που είχε αυτή τη λαχτάρα, δεν μασούσε τίποτα και έφυγε από την πόλη της για να διεκδικήσει τα όνειρα της».

«Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Είναι πολύ σημαντικός στη ζωή ενός ανθρώπου. Λέμε συχνά ότι μπορεί να είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου, τα παιδιά σου, τη ζωή σου. Με πολλά πράγματα.

Εγώ όμως επειδή είμαι και συντροφικός άνθρωπος με ενδιαφέρει να βρω κάποιον που να είμαστε συνοδοιπόροι και να είμαι και ερωτευμένη μαζί του.

Αυτή τη στιγμή που με ρωτάς δεν ζω έναν έρωτα αλλά είμαι ανοιχτή στο να τον βιώσω στο μέλλον» παραδέχεται, επίσης, η Σοφία Παυλίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις