Σάββατο, 20 Απρ.
16oC Αθήνα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη, άλλαξα σελίδα στην ζωή μου

Σωτήρης Καλυβάτσης: Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Αντώνη Κανάκη, άλλαξα σελίδα στην ζωή μου

“Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί” είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την απόφαση που πήρε να αλλάξει την ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας και της επικοινωνίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

“Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη – γιατί είχαμε μαζί και την εταιρεία, έτσι όπως ήταν τα πράγματα- γύρισα σελίδα στη ζωή μου.

Μου αρέσει αυτό το πράγμα, να γυρνώ σελίδες, είναι μέσα μου. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί.

Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη από μόνος μου, είναι μικρό το “μαγαζί”, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό.

Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για παραπάνω από μία κακιά στιγμή» σχολίασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις