Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τον Αντώνη Κανάκη

Σωτήρης Καλυβάτσης: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τον Αντώνη Κανάκη

“Κάποια πράγματα τελειώνουν” εξηγεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για τον τηλεοπτικό χωρισμό με τον Αντώνη Κανάκη, μετά το πέρας των ΑΜΑΝ, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιούλη εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε πια για την σημερινή τους σχέση.

Θέλω να μου πεις εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς στην ερώτηση για το πως είναι η σχέση σου με τον Αντώνη Κανάκη.

Και βαρέθηκα να με ρωτάνε και δεν έχει νόημα να με ρωτάνε γιατί κάποια πράγματα τελειώνουν. Από τότε που έληξε η συνεργασία μας έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι εξίσου περήφανος και χαρούμενος που τα έκανα, όπως είμαι και για το ΑΜΑΝ.

Η επιτυχία και η συνεργασία ήταν κάτι μοναδικό και έτσι θα παραμείνει στο μυαλό και την ψυχή μου. Μπορεί να μην έκανα μια τόσο μεγάλη επιτυχία μετά από το ΑΜΑΝ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τότε κάναμε κάτι εντελώς νεανικό και καινούργιο, έκανε τον κύκλο του και μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.

Νιώθεις ότι στην τηλεόραση λείπει το χιούμορ;

Ναι, 100%. Δεν υπάρχει και ότι υπάρχει, ψαλιδίζεται. Σίγουρα στις σατιρικές εκπομπές που είναι σοβαρό θέμα, αλλά και σε επίπεδο σίριαλ, μια κωμωδία να ξεκαρδιστείς δεν υπάρχει.

Αν και η επικαιρότητα, που είναι τόσο αδυσώπητη, θα έπρεπε να ωθεί τους καλλιτέχνες να γράφουν κωμωδίες, στην  πραγματικότητα υπάρχει τέτοια κοινωνική αμηχανία που συμβαίνει το αντίστροφο.

Media Τελευταίες ειδήσεις