Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε πόσο δύσκολα ήταν τα οικονομικά του την περίοδο της κρίσης.

O Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της φετινής σεζόν στο “Στούντιο 4” και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση που έχει με το χρήμα.

«Είμαι σκορπιοχέρης. Ότι και να περάσει από εδώ, περνάει. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δε ξέρω που τα ξοδεύω. Δε με ενδιαφέρει καθόλου.

Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι είναι λιγότερο πίσω, ήταν στην κρίση όταν ξαφνικά βρέθηκα να μην έχω να βάλω βενζίνη.

Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”, να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια. Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα.

Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες… Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω.

Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζηδάκι, αν είναι σκηνοθέτης» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου.

Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς; Και τώρα ακόμα ο κόσμος. Θα χάνουμε τα Σάββατά μας» συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις