Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σταματά το MEGA το «Πρωινό Mou»;

Σταματά το MEGA το «Πρωινό Mou»;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το «Πρωινό Mou». Μετά την αποχώρηση των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού ανέλαβε ο Πέτρος Κωστόπουλος έχοντας στο πλευρό του την Τζένη Μπαλατσινού.

Εδώ και μήνες λοιπόν έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία περί αντικατάστασής τους την επόμενη σεζόν από τη Ζέτα Μακρυπούλια που με τη μεταγραφή της από τον ΑΝΤ1 θέλει, σύμφωνα με τα σενάρια, να παρουσιάσει και το «Πρωινό Mou». Ωστόσο τα σενάρια αυτά έχουν αποδυναμωθεί, αφού είναι γνωστό πλέον ότι η Ζέτα την επόμενη σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση ενός από τα show που σκοπεύουν να βγάλουν από το MEGA.

Έτσι τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία του Πέτρου Κωστόπουλου με το MEGA τα στελέχη του σταθμού σκέφτονται να καταργήσουν την πρωινή ψυχαγωγική τους ζώνη, όπως είχε κάνει και ο ΑΝΤ1 όταν τα είχε βρει… σκούρα με τους Λιάγκα και Σκορδά απέναντί του. Σύμφωνα δε με αυτά τα σενάρια στο σταθμό της Μεσογείων σκέφτονται να ενδυναμώσουν τη μεσημεριανή απογευματινή ζώνη τους μετακομίζοντας το concept της πρωινής εκπομπής εκείνη την ώρα.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική και τουλάχιστον έως αυτή την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση. Πράγματι στο MEGA σκέφτονται μήπως την επόμενη σεζόν βγάλουν στον αέρα ένα μεσημεριανο-απογευματινό μαγκαζίνο με θεματολογία περίπου όπως της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, αλλά από την άλλη δεν έχουν σκεφτεί, τουλάχιστον έως τώρα, την κατάργηση του «Πρωινό Mou». Άλλωστε η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη στο κανάλι της Μεσογείων έχει γνωρίσει πολύ… χαμηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, όπως την εποχή του «πεντάμορφου κόσμου» και δεν την σταμάτησαν τότε, καθώς, εκτός των άλλων, υπάρχουν διαφημιστικά πακέτα που για να συνεχίσουν να τα έχουν θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν live πρόγραμμα.

Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι στο κανάλι της Μεσογείων δεν πρόκειται να σταματήσουν την πρωινή ψυχαγωγική τους ζώνη. Το αν αποφασίσουν όμως, να ενεργοποιήσουν και τη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη με τον Κωστόπουλο ή με άλλους παρουσιαστές, είναι κάτι που θα το αποφασίσουν στο MEGA το επόμενο διάστημα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε