Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τζο Κουτσοκώστα: Καλό είναι να μην απαξιώνεις το περιεχόμενο εκπομπών στις οποίες ονειρεύεσαι να είσαι

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τζο Κουτσοκώστα: Καλό είναι να μην απαξιώνεις το περιεχόμενο εκπομπών στις οποίες ονειρεύεσαι να είσαι

«Η Τζο, ίσως από την επιθυμίας τη να δικαιολογήσει κάποιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 με την Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη συμβούλευσε να μην υποτιμά το περιεχόμενο της εκπομπής στην οποία συμμετείχε. 

«Με συμπάθεια θέλω να πω κάτι στη Τζο Κουτσοκώστα, από την εμπειρία μου αυτών των ετών.

Όταν είσαι σε μια συνεργασία, καλή ή κακή, τα συζητάς δια ζώσης και στις δηλώσεις σου στις κάμερες, καλό είναι να μην απαξιώνεις συνολικά το περιεχόμενο εκπομπών, στις οποίες επί της ουσίας ονειρεύεσαι να είσαι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Τζο, ίσως από την επιθυμία της να δικαιολογήσει κάποιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης.

  

Το να απαξιώνεις συνολικά και να λες “εγώ στο σπίτι μου δεν έμαθα να κουτσομπολεύω και έχω άλλο αξιακό κώδικα”… Λες, “δε μου ταίριαξε, δε ταίριαξα, δεν είχαμε χημεία, καλές γιορτές”» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Media Τελευταίες ειδήσεις