Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το 99% όσων έχουν φύγει από την εκπομπή, είχε μία καλύτερη πρόταση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το 99% όσων έχουν φύγει από την εκπομπή, είχε μία καλύτερη πρόταση

“Εγώ με τον τρόπο που επενδύω στους συνεργάτες κι είμαι τόσο σταθερή, ειλικρινής και ξεκάθαρη απέναντί τους και έχω υπάρξει υποστηρικτική σε βαθμό που δεν φαντάζεται ίσως κανένας, θα ενοχλούμουν” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@Star και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για τις συνεργασίες της και το πόσο υποστηρικτική είναι με την ομάδα της. 

“Η συνταγή του Happy Day είναι ότι ερχόμαστε με όρεξη, με καλή διάθεση, είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί. Εγώ είμαι έτσι σαν άνθρωπος, δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, μου αρέσει να επενδύω σε ανθρώπους και καταστάσεις. Νομίζω ότι αυτό το εισπράττουν κι οι συνεργάτες μου.

Όσοι έχουν φύγει από την εκπομπή, το 99% ήταν επειδή είχαν μία καλύτερη πρόταση κι ήθελαν να εξελιχθούν. Ακόμα κι αυτό το χειροκροτώ και το αποδέχομαι με χαρά” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Εγώ με τον τρόπο που επενδύω στους συνεργάτες κι είμαι τόσο σταθερή, ειλικρινής και ξεκάθαρη απέναντί τους και έχω υπάρξει υποστηρικτική σε βαθμό που δεν φαντάζεται ίσως κανένας, θα ενοχλούμουν.

Δεν θα ενοχλούμουν να μου έλεγε κάποιος ότι πάω σε ένα ραντεβού, αρκεί να το ήξερα. Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον τρίτο.

  

Επειδή πάντα υπάρχουν καλοθελητές, όταν κάποιος σου συμπεριφέρεται πολύ ζεστά κι όμορφα, δεν στενοχωριέμαι όταν κάποιος φύγει επειδή έχει καλύτερη πρόταση, αλλά δεν θέλω την κοροϊδία, δεν θέλω να γίνει κάτι με περίεργο τρόπο και να το μάθω από άλλον ενδιαφερόμενο” πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Media Τελευταίες ειδήσεις