Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σταμάτης Γονίδης: Ζητώ συγχώρεση για 2 εκτρώσεις – Είδα θαύμα και μού μίλησε

Σταμάτης Γονίδης: Ζητώ συγχώρεση για 2 εκτρώσεις – Είδα θαύμα και μού μίλησε

Ο αγπαημένος τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια που θα προβληθεί την Πέμπτη, και κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Η εκπομπή Happy Day παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη στην Αννίτα Πάνια.

Ο Σταμάτης Γονίδης, μεταξύ άλλων μιλάει για την προσωπική του ζωή, ενώ εξομολογήθηκε πως η οικογένεια είναι το ομορφότερο πράγμα που έχει κάνει.

«Κατάλαβα αργά, ότι το ομορφότερο πράγμα είναι η αγάπη, η οικογένεια και τα παιδιά. Συνέχεια εξομολογούμε και ζητάω συγχώρεση για εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω το παιδί λέω τι ευτυχίες έχασα;

Είδα θαύμα και μου μίλησε», δηλώνει ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης, στην εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη, αποκαλύπτει στην Αννίτα Πάνια άγνωστα περιστατικά που συνέβησαν στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του, αλλά ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να τα ξεπεράσει και να εδραιωθεί στο τραγούδι.

Ο Σταμάτης Γονίδης παραδέχεται τα λάθη που έκανε, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του, ενώ συγκινείται όταν μιλάει για κάποιες εσφαλμένες προσωπικές επιλογές του παρελθόντος και δηλώνει πως ακόμα και σήμερα ζητάει συγχώρεση για αυτές.

Μιλάει για την πίστη του στο Θεό και καταθέτει προσωπικές εμπειρίες που έχει ζήσει και που, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, κατάφεραν ακόμα και έναν «δύσπιστο» σαν και τον ίδιο, να πιστέψει ολοκληρωτικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις